Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
за около 8 броя
Поставяме тестото в тава, застлана с хартия за печене. Режем тестото на 8 парчета с правоъгълна форма. Загряваме фурната на 180⁰С с вентилатор.
Разбиваме яйцето със захарта и ваниловата захар до кремообразна смес. Разтопяваме бавно кравето масло и постепенно го бъркаме в сместа от яйце и захар. Разбъркваме я с изварата и царевичното нишесте.
Измиваме ревена, отстраняваме краищата му, обелваме дръжките на ревена и го режем на малки парчета.
Поставяме една супена лъжица от сместа с извара в средата на всяко парче тесто и отгоре разпределяме равномерно ревена.
Вземаме двата диагонално противоположни ъгли на тестото и здраво ги притискаме за да не се надигнат по време на печенето.
Разбиваме яйцето и с четка намазваме лодките.
Печем за около 20 минути.
Оставяме да се охладят и поръсваме с пудра захар.
Сподели или принтирай рецептата