Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Разбийте на пяна яйцата, фината кристална захар и кафявата тръстикова захар. Разтопете маслото и шоколада на водна баня (40°C) и добавете лешниковото масло. Разбъркайте шоколадовата смес със сместа от яйца и захар. Добавете брашното, какаото и лешниците. Разпределете сместа върху тава за печене с размери около 30 х 20 cm, застлана с хартия за печене. След това поръсете със сусам и печете в предварително загрята фурна на 180°C за около 30 минути. Оставете да изстине, нанесете горещ конфитюр от кайсии и нарежете на парчета.
Съвет:
Шоколадът никога не трябва да се топи във вряща вода, тъй като ще загори и вкусът ще се промени.
Сподели или принтирай рецептата