Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
около 40 броя
Поставяме маслото, захарта и млякото в тенджера и ги кипваме.
Отстраняваме тенджерата от огъня и добавяме като бъркаме фъстъчения крем. Накрая добавяме и добре разбъркваме с овесените ядки.
Нарязваме на едро фъстъците и ги разбъркваме в топлата смес. Когато всичко е добре разбъркано, с лъжица загребваме малки купчинки и ги пълним във формичките за пралинета. Охлаждаме фъстъчените и овесените бонбони поне 30 минути или до готовност за сервиране.
Авторско право: Mei liabste Speis
Сподели или принтирай рецептата