Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Необходими продукти за шоколадово-орехово пясъчно тесто:
За ваниловото маслено тесто:
В купа се слагат брашното, пудрата захар (какаото за печене и настърганите орехи). Бързо нарежете студеното масло на малки парченца и го добавете. Добавете яйце, сол и (и канела). Омесете всички съставки бързо на гладко тесто. Увийте в стреч фолио и приберете в хладилника за около 30 минути.
Загрейте фурната на 180 градуса горна и долна топлина. Застелете тава с хартия за печене. Поръсете леко работната повърхност с брашно и използвайте валяк за паста, за да разточите тестото с дебелина 0,5 см.
Сподели или принтирай рецептата