Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Порции: около 6-8
Време на приготвяне: 25 минути
Бързо нарязваме студеното масло на кубчета и го омесваме на тесто с останалите съставки, с изключение на пресните подправки.
Разточваме тестото върху набрашнена работна повърхност с помощта на точилка с дебелина около 5 мм.
Разпределяме листата и стръковете розмарин, градински чай, копър и магданоз върху разточеното тесто.
Покриваме тестото с хартия за печене и отново го разтегляме с точилка, като притискаме пресните билки в тестото.
Застиламе тава с хартия за печене и загряваме фурната до 180°C, с печене отгоре/отдолу.
С помощта на кръгла форма за бисквити режем тестото на кръгове с диаметър около 4 см и ги поставяме в подготвената тава за печене.
Изпичаме бисквитите за около 15 минути. Оставяме ги да се охладят.
Сподели или принтирай рецептата