Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За около 10 барчета:
За пълнежа
Освен това:
За блата застелете квадратна тава с хартия за печене. Смелете фино сместа от плодове и ядки с фурмите, екстракта от ванилия и щипка едра морска сол в силен кухненски робот. Изсипете сместа във формата за печене и я притиснете на дъното й. Охладете в хладилник за около 30 минути.
За крема пасирайте бананите. Смесете кокосовите стърготини и нерафинираната захар с пюрираните банани. Извадете основата от хладилника, намажете отгоре с крема и натиснете равномерно с ръце. Оставете да стегне в хладилник до готовност. След това нарежете на блокчета и поръсете обилно с кокосови стърготини. Гарнирайте със сушени резени банан, препечени орехи, резени киви.
Сподели или принтирай рецептата