Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 торта ø 24 см. | 1 час {без време за почивка}
За бисквитената основа:
За кокосовия крем:
За крема от манго:
За украсяване:
Омесете всички съставки за безглутеновите бисквити на тесто. Разстелете го върху тава за печене (алтернативно изрежете бисквити, ако не искате да правите манго кокосова торта) и печете в предварително загрята фурна на 175°C за около 12 до 15 минути.
След това оставете да изстине и го натрошете на ситно. Разтопете кравето масло, смесете с трохите от бисквитите и разстелете на дъното на 24 см. форма за печене с пружина. Охладете в хладилник {около 30 минути}.
За кокосовия крем смесете маскарпонето, нискомаслената извара, нерафинираната захар, ванилова сърцевина, кокосови стърготини и ром до гладкост. Пригответе желатина според инструкциите на опаковката и добавете в крема. Разпределете крема равномерно върху охладената тортена основа.
За крема от манго обелете мангото, отстранете сърцевината и пасирайте на ситно. Сложете канелата, захарта и сърцевината на ванилията. Пригответе желатина според инструкциите на опаковката и го добавете. Намажете манговата смес върху кокосовия крем и оставете тортата в хладилник за една нощ. Гарнирайте с физалис, червени портокали, кокосови стърготини, розмарин и резенчета лимон преди сервиране.
Сподели или принтирай рецептата