Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За декорация:
Поставете всички съставки с изключение на брашното, бакпулвера, орехите и шоколада в приставка за блендер на кухненски робот и разбъркайте добре. (Алтернативно, намачкайте бананите с вилица, нарежете фурмите на ситно и използвайте миксер, за да смесите всички съставки с изключение на брашното.)
Поставете сместа в купа и добавете брашното и бакпулвера. Нарежете на едро орехите и шоколада и ги смесете в тестото. Нарежете банана на малки парченца и го добавете в тестото. Загрейте фурната до 180°C горещ въздух.
Изсипете тестото в намазнена и набрашнена тава. Нарежете банана на филийки и ги разпределете върху тестото. Поръсете фината кристална захар върху резените банан. Това осигурява леко карамелизирани банани върху банановия хляб. Печете около 45 минути (тествайте с клечка!).
Съвет: Ако сложите съставките в блендер, може да се използва и несмляно ленено семе.
Сподели или принтирай рецептата